Surya

Een veelzijdig centrum voor lichaam en geest logo_surya

U vindt Gezondheidscentrum Surya aan de Professor Molkenboerstraat 30a in Nijmegen.
Surya is een plek waar behandelingen, cursussen en opleidingen onder één dak plaatsvinden.
Een veelzijdig centrum dus, waar diverse behandelingen mogelijk zijn: pedicure, acupunctuur, massage, ayurveda, schoonheidsbehandeling en fysiotherapie.
Tevens is er een grote yogaschool gevestigd, waarop alle dagen van de week lessen worden verzorgd.

U kunt bij ons terecht voor verschillende massagevormen: Ayurvedische, klassieke, bindweefsel-, voetreflexzone-, derma-/podo-segmentale, ontspannings- of gezichtsmassage. Weet u niet welke massagevorm het beste aansluit bij uw wensen? Neemt u dan gerust contact op met de receptie.
Er is bij onze receptie ook een leuke cadeauwinkel, waar u praktijkgerelateerde producten kunt kopen, zoals sieraden, yoga-artikelen, Yogi thee, kaarten en Oosterse beelden.

Professionals met een eigen specialisme
Wij zijn een enthousiast team professionals met een eigen specialisme. Rust en aandacht is belangrijk: wij nemen de tijd voor onze cliënten. Ieder van ons werkt vanuit een holistische visie. We gaan ervan uit dat lichaam, geest en ziel één zijn.
Onze behandelaars zijn aangesloten bij verschillende beroeps-/brancheverenigingen, waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.
Voor meer uitgebreide informatie over de verschillende behandelaars/docenten verwijzen wij u graag naar onze afzonderlijke websites via www.gezondheidscentrumsurya.nl

Regulier en complementair
Het doel van Surya is om een gezondheidscentrum te zijn waar de mensen op een vakkundige manier behandeld worden. Reguliere en complementaire geneeskunde vullen elkaar goed aan. Wederzijds vertrouwen en kwaliteit vormen de basis voor een goede samenwerking.

Zon
Sinds oktober 2001 is de naam Surya geïntroduceerd. Surya betekent letterlijk “zon” en staat voor licht en warmte, natuurlijke energie, levensenergie. En dat is ook waar wij mee werken en waar wij voor staan!