Decléor

Floating flowersDe geschiedenis van Decléor kwam 40 jaar geleden voort uit enthousiasme en energie. Het merk heette toen CLEOR (La Clé en Or qui ouvre le Temple de la Beauté – de gouden sleutel tot de schoonheidstempel).
De uitgangspunten daarvan waren: “zichzelf zijn en niet de schijn ophouden”.

Dat was in 1974!
Zij zorgden ervoor dat geheel nieuwe schoonheids-behandelingen ontstonden die gecombineerd werden met unieke, 100 % zuivere en 100 % natuurlijke productlijnen die geen kleurstoffen of conserveermiddelen bevatten.

Deze hyperactieve serums, die Aromessences worden genoemd, kregen onmiddellijk succes. Ze werden al snel gevolgd door innoverende verzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam, en tevens door een zonverzorgingslijn en een lijn voor mannen.
Al deze lijnen maken gebruik van fijne texturen, serums, balsems en crèmes.

Een decennium ging voorbij en CLÉOR werd DECLÉOR: een keerpunt voor het merk.

De AROMESSENCESTM van Decléor zijn altijd samengesteld uit 3 tot 9 verschillende essentiële oliën. Ze worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid wordt bereikt. In hun zuivere vorm zijn de essentiële oliën bijzonder doeltreffend, maar wanneer ze samen gebruikt worden versterken ze elkaar.Decleor p3 onderaan
Slechts enkele druppels olie, aangebracht na de reiniging en vóór het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint te verhelderen.

De schoonheidsserums zijn:
– 100% natuurlijk ;
– 100% zuiver;
– 100% werkzaam, en
– bevatten geen conserveermiddelen.