Ahava

Ahava is Hebreeuws voor ‘liefde’.  Ahava p4 bovenkant.
Heel toepasselijk omdat dit natuurlijke huidverzorgingsmerk is ontstaan uit een gepassioneerde relatie met het bijzondere Dode Zee gebied.
Ahava is ontwikkeld door de bewoners van drie kibboetsen aan de kusten van de Dode Zee.  Deze toewijding leidde tot de ontwikkeling van Ahava in 1988.

Essentieel voor de hele productlijn is het exclusieve bestanddeel Osmoter™.
Osmoter™ is een uniek, geconcentreerd extract uit het water van de Dode Zee dat is ontstaan tijdens een natuurlijk verdampingsproces. Het bevat uitgebalanceerde hoeveelheden magnesium, calcium en kalium die de huid helpen bij het optimaliseren van de celfuncties.
De essentiële mineralen voor een goedwerkende huid trekken op natuurlijke wijze water aan en houden het vast. Deze zijn beter gekend als natuurlijke hydraterende factoren (NMF).
Ahava p4 zijkant

Ahava is trouw aan haar filosofie om de oorspronkelijke schoonheid en bronnen van het gebied te beschermen.

Bij al onze activiteiten houden zij rekening met het behoud van de ongerepte natuur en de delicate balans van de natuurlijke krachten in het gebied rond de Dode Zee, of het nu gaat om gekristalliseerde mineralen, de modder met mineralen uit de Dode Zee of woestijnplanten die groeien in de zuivere lucht van deze magische regio – en de natuur in staat te stellen om zichzelf moeiteloos aan te vullen.

De productieprocessen van Ahava zijn niet vervuilend en houden rekening met het milieu. Er zijn geen dieren betrokken bij het testproces en alle producten worden geleverd in recyclebare tubes, flacons en potten.